BrBr Brass Band

BrBr Brass Band soittaa perinteistä puhallinmusiikkia jazzin synnyinseuduilta New Orleansista. Ohjelmistoon kuuluu virsiä, gospelia ja viihteellistäkin musiikkia. Meno on siis kuin sikäläisissä hautajaisissa eli ihan OK.

Bändi soittaa jazz-paraatissa ja Rotuaarin päälavalla suurien orkesterien välisillä tauoilla.

Eelis Saurio

Eelis Saurio on oululainen laulaja-lauluntekijä, joka on viihtynyt myös teatterilavoilla. Hänen musiikissaan kuulee rakkauden 60-luvun pop-yhtyeitä kohtaan, mutta myös kumartaa suomirockille! Eeliksen tekstit ovat mielenmaisemaa rakkaudesta ja nuoruudesta Omalla nimellään kaksi kappaletta julkaissut Eelis työstää tällä hetkellä uutta projektia, josta saamme varmasti kuulla Winebar Kurkelassa pientä esimakua!

Valkea

Valkea on oululainen, vaihtoehtoista rock-musiikkia esittävä bändi. Sen biiseissä yhdistyvät pop-rockin tarttuvuus, indie-estetiikka ja post-rockin paisuttelut. Yhtye sai alkunsa jo vuonna 2013 Tatu Palon sooloprojektina, mutta alkukokeilujen ja vuosien hiljaiselon jälkeen toiminta ja kokoonpano vakiintui vuonna 2019 julkaistulla EP:llä ”Suurkaupunki”. 

Viimeisen vuoden aikana yhtye on aktivoitunut keikkarintamalla ja julkaissut useita singlejä, joista seuraava on 2.9. julkaistava ”Sukupolvi jonka kaikki muistaa”. 

Sounds of Oulu 2022 pääkonsertissa Rotuaarin lavalla kuullaan isoja sovituksia Valkean kappaleista, kun yhtyeen seuraan liittyy nelihenkinen puhallinsektio. 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6AKeEGfbKhvrAFmZd26OZw?si=ce_pCEFzSEiFLipWnMH9sw
Instagram: www.instagram.com/valkeaband
Facebook: www.facebook.com/valkeaofficial

Valkea on: 

Tatu Palo - laulu, bassokitara
Laura Hiltunen - laulu, koskettimet 
Lari Haataja - kitara
Olli Anttila - koskettimet 
Miika Mäkäräinen - rummut 

 

Teekkaritorvet

Teekkaritorvet on Oulun tavoitelluin viihdeorkesteri, jonka soittajakunta on läpileikkaus uusista ja entisistä oululaisista opiskelijoista. Orkesterin toiminta on jatkunut jo viidenkymmenen vuoden ajan. Teekkaritorvet tarjoaa monipuolista, viihteellistä musiikkia erilaisiin juhlatilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tämä orkesteri ei turhia jäykistele vaan puhaltaa itsensä ja yleisönsä kunnon meininkeihin!

Tykkää meistä Facebookissa