Miten Teekkaritorvet yllättää meidät tällä kertaa?

Opiskelu on alkanut ja Teekkaritorvet ovat jo täydessä iskussa. Tule paikalle ja kuule, mitä Teekkaritorvet ovat tällä kertaa keksineet!

"Teekkaritorvet esittelee Sounds of Oulussa laajaa ohjelmistoaan, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Luvassa on orkesterille sovitettuja uusia kappaleita – unohtamatta tietenkään vanhoja helmiä." 

Luvassa on siis aitoa Teekkaritorvimeininkiä!

Teekkaritorvet avaa Sounds of Oulun pääkonsertin lauantaina 3.9.2022 kello 13:00 Rotuaarin esiintymislavalla. Näin on!

BrBr Brass Band vetää jazz-paraatin

BrBr Brass Band tarjoaa perinteistä New Orleans -tyylistä hautajaismeinikiä Mannerheiminpuistosta Rotuaarille matkaavassa jazz-paraatissa lauantaina kello 11:30 alkaen. Hautajaismusiikkia? New Orleansilaisissa hautajaisissa meno on tunnetusti railakasta, joten suru tuskin tässä paraatissa tulee puseroon! 

Tervetuloa katsomaan mitä BrBr Brass Band on keksinyt Sounds of Oulu 2022 festarin avajaisiin!

Klubikeikat Winebar Kurkelassa ja Oluthuone Leskisessä

Sounds of Oulu klubikeikat soivat tänä vuonna ainakin Winebar Kurkelassa ja Oluthuone Leskisessä.

Eelis Saurio esiintyy Winebar Kurkelassa, Pikisaaressa, heti Rotuaarin pääkonsertin jälkeen kello 18:00. Luvassa on ainakin 60-luvun poppia, suomirokkia ja Eeliksen omaa tuotantoa. 

Oluthuone Leskisessä on tarjolla perinteistä swengaavaa jatsia OBB-Trion ja Satu Hammarin (laulu) tulkitsemana. Keikka alkaa kello 19:00. 

       

 

Sounds of Oulu etsii bändejä la 3.9.2022 klubi-iltoihin

Onko sinulla bändi, joka haluaisi keikan Sounds of Oulun klubi-iltaan?

Järjestämme Sounds of Oulu pääkonsertin jälkeen klubi-iltoja Oululaisissa ravintoloissa. Etsimme esiintymään oululaisia ja nimenomaan vain oululaisia bändejä. Koska haluamme mahdollisimman monipuolisen ohjelmiston musiikkityylillä ei ole väliä, mutta laadun pyrimme pitämään mahdollisimman korkeanacool 

Esittelemme bändit festariin osallistuville ravintoloilla ja he tekevät päätöksen siitä minkä bändin haluaisivat soittamaan. Myös keikkakorvaus on bändin ja ravintolan välinen asia. Sounds of Oulu toimii vain  yhdistävänä tekijänä bändien ja keikkapaikkojen välillä.

Bändien keikat alkavat aikaisintaan kello 18 ja pyrimme porrastamaan keikkoja siten, että yleisöllä on mahdollisuus kuunnella useampaa bändiä samana iltana.

Ota yhteyttä Antti Nevalaiseen 050 2627, niin jutellaan lisää.

 

Tykkää meistä Facebookissa