Sounds of Oulu soi elokuussa 2024 Koivurannan kahvilassa

Viidettä kertaa järjestettävä Sounds of Oulu musiikkifestivaali juhlistaa oululaista musiikkikulttuuria elokuussa 2024 uudessa paikassa. Tämä vuonna 2018 perustettu, erityisesti oululaisten suurten orkestereiden musiikkiin keskittyvä tapahtuma, marssittaa lavalle BrBr Brass Bandin alkusävelten tahdissa kolme hienoa oululaista suurta orkesteria: Oulu Big Band, TT Big Band ja Teekkaritorvet

Tänä vuonna festivaali siirtyy uusiin puitteisiin, Koivurannan Kahvilan viihtyisään ympäristöön Oulujoen rannalla, tarjoten entistä elämyksellisemmän festivaalikokemuksen. Paikassa voi nauttia paitsi musiikista, myös kahvilan tarjoamista virvokkeista ja ruoka-annoksista.

Big band -musiikki mielletään usein jazziksi, mutta todellisuudessa se kattaa paljon laajemman kirjon musiikillisia tyylejä. Sounds of Oulu -festivaalilla pääset kokemaan tämän monipuolisuuden samassa tapahtumassa. Tarjolla on big band -musiikkia eri genreistä: jazzista souliin, funkista afro-beattiin ja latinosta rockiin asti. Illan päätteeksi Teekkaritorvet pistää pystyyn vielä kunnon bileet. Tule kuuntelemaan ja näkemään, mihin kaikkeen suuret orkesterit pystyvät. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kokea big band -musiikin koko kirjo ja sen tuoma energia.

Sounds of Oulu tarjoaa taas upean mahdollisuuden kokea oululaista musiikkiosaamista. 4 bändiä ja 6 tuntia yhtä musiikin juhlaa Koivurannan upeassa miljöössä!

Tervetuloa viihtymään!

Missä: Koivurannan kahvila
Milloin: lauantaina 17.8.2024 kello 16:30 – 23:00
Liput: 20€ + toimitusmaksu 2,40€. Osta liput täältä https://www.eventim-light.com/

Lisätietoja Sounds of Oulusta:
Antti Nevalainen 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 050 2627

Sounds of Oulu soi jälleen kesällä 2024

Sounds of Oulu järjestetään uudessa paikassa lauantaina 17.8.2024. 

Seuraa viestintäämme, kerromme lähipäivinä missä soi ja ketkä soittavat.

Miten Teekkaritorvet yllättää meidät tällä kertaa?

Opiskelu on alkanut ja Teekkaritorvet ovat jo täydessä iskussa. Tule paikalle ja kuule, mitä Teekkaritorvet ovat tällä kertaa keksineet!

"Teekkaritorvet esittelee Sounds of Oulussa laajaa ohjelmistoaan, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Luvassa on orkesterille sovitettuja uusia kappaleita – unohtamatta tietenkään vanhoja helmiä." 

Luvassa on siis aitoa Teekkaritorvimeininkiä!

Teekkaritorvet avaa Sounds of Oulun pääkonsertin lauantaina 3.9.2022 kello 13:00 Rotuaarin esiintymislavalla. Näin on!

BrBr Brass Band vetää jazz-paraatin

BrBr Brass Band tarjoaa perinteistä New Orleans -tyylistä hautajaismeinikiä Mannerheiminpuistosta Rotuaarille matkaavassa jazz-paraatissa lauantaina kello 11:30 alkaen. Hautajaismusiikkia? New Orleansilaisissa hautajaisissa meno on tunnetusti railakasta, joten suru tuskin tässä paraatissa tulee puseroon! 

Tervetuloa katsomaan mitä BrBr Brass Band on keksinyt Sounds of Oulu 2022 festarin avajaisiin!

Tykkää meistä Facebookissa