Sounds of Oulun järjestelyt jatkuvat koronan aiheuttamasta epätietoisuudesta huolimatta. Porskutetaan eteenpäin sillä oletuksella, että pandemia hellittää kesäkuun puoliväliin mennessä ja yleisötilaisuuksia saa järjestää. Jos niin ikävästi käy, että Oulun päivät perutaan koronan takia, pitää meidän perua myös Sounds of Oulu 2020. Nyt asiaa on turha murehtia. Aika näyttää miten meille käy.

Kaikki oululaiset big bandit ovat mukana ja nyt etsimme pienempiä bändejä klubikeikoille. Pyrimme järjestämään Sounds of Oulu klubeja 4 - 6 ravintolassa Oulun keskustassa ja keskustan läheisyydessä.

Minkälaisia bändejä klubikeikoille haetaan?

Pyrimme saamaan klubikeikoille mahdollisimman monipuolisen kattauksen rytmimusiikkia: Jazzia, lattaria, bluesia, kansanmusiikkia, rokkia, progea, fuusiota jne. Etsimme myös 2-3 bändin kokonaisuuksia, joita voimme tarjota klubiravintoloille "minifestareiksi".

Miten klubi-bändit valitaan?

Kokoamme tiedot bändeistä ja teemme niistä esittelyt ravintoloita varten. Tämän jälkeen teemme kullekin ravintolalle ehdotuksen bändeistä, jotka sopivat parhaiten heidän toiveisiinsa. Ravintolat voivat valita yhden tai useamman bändin klubikeikalle. Kun valinta on tehty, ravintola sopii suoraan bändin kanssa keikasta maksettavasta korvauksesta ja sopimus tehdään suoraan ravintolan ja bändin kesken. Sounds of Oulu siis auttaa bändejä ja ravintoloita löytämään toisensa ja tietenkin markkinoi keikkoja kanavissaan.

Miten tarjoan bändiä Sounds of Ouluun?

Lähetä esittely bändistä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Laita esittelyyn mukaan:

  • bändin esittelyteksti
  • kokoonpano
  • kuvia
  • äänitallentaita tai linkkejä bändin äänityksiin tai videoihin
  • yhteystiestosi

Toivotaan, että korona hellittää pian ja kesä päästään avaamaan Sounds of Oulun sävelin 13.6.2020.

t.______Antti Nevalainen

Tykkää meistä Facebookissa